Płatności
Będąc użytkownikiem aplikacji Wolt Partner otrzymujesz płatności, gdy realizujesz zamówienia.
Wszyscy użytkownicy mający dostęp do platformy mają pełną swobodę w logowaniu się do aplikacji oraz wyłączeniu jej, gdy nie chcą realizować zamówień.
Płatność za każde zamówienie wyliczana jest przez system automatycznie i indywidualnie do każdego zamówienia, bazując na wysiłku potrzebnym do jego wykonania. Napiwki naliczane są dodatkowo do płatności.
Po włączeniu aplikacji zobaczysz informację „Ruch w obszarze„, dzięki czemu wiesz, czy to dobry czas, aby być online!
Przedstawia ona informację o innych zalogowanych użytkownikach oraz zamówieniach w toku.
Gorąco – najlepszy czas, żeby być online lub włączyć aplikację. Bardzo duża szansa na otrzymywanie zamówień
Normalnie – warto być online, ponieważ w aplikacji jest więcej zamówień, niż zalogowanych użytkowników
Spokojnie – liczba zalogowanych użytkowników jest większa niż liczba zamówień.
Płatność za każde zamówienie wyliczana jest przez system automatycznie. Informacja o proponowanej płatności widoczna jest na etapie akceptowania zamówienia.
Płatności nie podlegają późniejszym modyfikacjom
— każdy użytkownik ma prawo zrezygnować z realizacji zamówienia w dowolnym momencie, o ile nie zostało ono zaakceptowane.
*Maksymalna liczba płatnych kilometrów to 10.